Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KKV Technológia pályázat OKTOBDER 7 től GINOP-1.2.10-19

                     Tisztelt partnereink

Megjelent a : Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai modernizációjának támogatása  pályázat

A felhívás kódszáma:

GINOP-1.2.10-19  Magyarország Kormányának felhívása a mikro-, kis és középvállalkozások1 (továbbiakban: KKV-k) kapacitásainak bővítése és technológiai modernizációjának támogatása érdekében.

A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a KKV-k versenyképességének javítását. A cél elérését a Kormány a KKV-k együttműködésével tervezi megvalósítani jelen felhívásban foglalt feltételek mentén.

Az együttműködés keretében a Kormány vállalja, hogy:

-A felhívás feltételeinek megfelelő projekteket a projektre megítélt 5 millió Ft – 40 millió Ft közötti visszatérítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig,

-a támogatási előleggel kapcsolatos feltételeknek megfelelő támogatott projekteknek a megítélt, visszatérítendő támogatás 100 %-ának megfelelő, maximum 40 millió Ft összegű előleget biztosít.

A rendelkezésre álló forrás

A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 2 milliárd Ft. Jelen felhívás forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja. A támogatott támogatási kérelmek várható száma: 50-400 db.

Pályázható a felhívás 6 sz mellékletében felsorolt összes VTSZ

Bővebb információ:

Pályázati előminősítés -EPTK ,pályázatkészítés és E benyújtás

Hívjon: Kalocsay Ferenc pályázatkezelő

                   20 9 427 289

           kalocsay50@gmail.com