Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019 -2020 ben FOLYTATÓDIK KISFALUDY TURISZTIKAI PROGRAM RENDELJE MEG NÁLUNK PÁLYÁZATÁT PÁLYÁZATÍRÁS

       TISZTELT PARTNERÜNK

A KIsfaludy Turisztikai szálloda és panzió pályázatok 2019-2020 évben is folytatódnak

Ha nálunk rendeli meg pályázatát akkor időben benyújtható pályázata lesz.

      Tel 06 20 9 427 289

email:  kalocsay50@gmail.com

KISFALUDY TURISZTIKAI FEJLESZTÉSI PROGRAM

        A Magyar Turisztikai Ügynökség                                  pályázata NFM

 A pályázatok minősége mellett a gyorsaság is fontos.Azok   tudnak sikeresen  pályázni akik időben megkezdik a pályázat kidolgozását.

      RENDELJE MEG NÁLUNK PÁLYÁZATÁT   

A Programon belül bármely vidéken lévő kereskedelmi célú szálláshely pályázhat bővítésre, felújításra, új attrakció bevezetésre és más, a szálláshely minőségének növeléséhez kapcsolódó fejlesztésre.

A vállalkozások a fejlesztési költségek 50%-ára kaphatnak vissza nem térítendő állami támogatást, a fennmaradó  30%-ára pedig kedvezményes kamatozású kölcsönt, így a tervezett beruházás 20%-át kell önerőként biztosítaniuk.  

A Kisfaludy Program egy átfogó turisztikai fejlesztési koncepció, mely 2030-ig előre ütemezetten fogja támogatni Magyarország egyes térségeit a budapesti szálláshelyek kivételével.

Ennek összesen 300 milliárd forint a keretösszege, melyből a 2018-as évben 53,5 milliárd forintos keretet biztosítottak  a turizmus fejlesztésére 

„A Kisfaludy Szálláshely fejlesztési Konstrukció a 2030-ig tartó futamidő végéig 2000 szálláshely, a fővároson kívüli kereskedelmi szálláshelyek zömét kitevő szállodák és panziók minőségi fejlesztését teszi lehetővé.

Mivel az MTÜ által ütemezetten meghirdetett Kisfaludy Szálláshely fejlesztési Konstrukció keretében a pályázók a tervezett fejlesztéseiknek átlagosan legfeljebb 50 százalékát fedezhetik, az MTÜ és az MFB együttműködésének köszönhetően a hiányzó rész biztosításához felhasználhatják az MFB ehhez a programhoz kifejlesztett kedvezményes kamatozású hiteltermékét.

A hitelkonstrukció kiválóan illeszkedik a szálláshely fejlesztési koncepcióhoz, de a támogatás nélkül is igényelhető lesz majd. A futamidő 2 és 15 év között alakul, új vállalkozásokat is támogatnak majd a fejlesztéseikben.

                     A  minősítési rendszerek fontossága

A támogatás felhasználásával a szálláshelyek sikeresen teljesíthetik egyúttal a Hotelstars Union minősítési rendszer előírásait is, amely amellett, hogy Magyarországon a szállodák minősítő nemzeti védjegye is, egyúttal egy közel 500 milliós európai uniós piacon, 17 tagországban jelenti ugyanazt a garanciát a vendégek számára a csillagok számával kifejezett minőségre.