Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1,8 milliárd PANZIOKRA Budapest -Pest megye szept 15 -től Pályázatírás

       TISZTELT PARTNERÜNK

Mai bejelentés.  Kisfaludy Program

2020 szept 15 től Budapest és Pest Megyei panziók fejlesztésére 1,8 Milliárd forrás.

Regisztráljon hogy idejében elkészítsük pályázatát. Óriási túljelentkezés várható 

Jó hír hogy a KIsfaludy Turisztikai szálloda és panzió pályázatiprogram   a IV negyedévben is folytatódik

 

Az új pályázatok  a kijelölt regiókban lévő  nagyobb panziókat és szállodákat fogják érinteni A meghirdetés 2020 IV n évben várható.Időben értesítjük ezért kisérje figyelemmel oldalunkat 

Ha nálunk rendeli meg pályázatát akkor még időben benyújtható pályázata lesz.

EPTK regisztráció,már működő regisztrált szálláshely  szükséges

A benyujtáskor már Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) regisztrációval kell rendelkezni.

 Hivjon:     Tel 06 20 9 427 289

email:  kalocsay50@gmail.com

Pályázatát elkészítjük és benyújtjuk

KISFALUDY TURISZTIKAI FEJLESZTÉSI PROGRAM

        A Magyar Turisztikai Ügynökség                                  pályázata NFM

TÁJÉKOZTATÁS a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció – magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése TFC-M-1.1.2.-2020 TÁMOGATÁS CÉLJA A konstrukció célja, hogy a panziók és szállodák átfogó megújításán és az új szálláshelyek létesítésén túl mindazon magyarországi, Budapesten kívüli szálláshelyek is támogatásban részesüljenek, amelyek a korábbi fejlesztési programokból kimaradtak. A program megvalósításával a magyarországi magánszálláshelyek túlnyomó többsége megújul. A konstrukció további célja a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó és a turisztikai vonzerők közelében található magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek általános minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, a szálláshely működéséből származó árbevétel által a profitabilitás és a fenntarthatóság növelése, a turisztikai szektor adófizetési képességének erősítése, az adófizetési morál javítása. JOGOSULTAK KÖRE Azon magánszálláshelyek, amelyek a pályázat kiírásának napján magánszálláshelynek minősülnek és azon egyéb szálláshelyek, amelyek legfeljebb 8 szobát – maximum 16 férőhellyel – szálláshely szolgáltatás érdekében üzemeltetnek. A tervezett pályázati konstrukció keretében olyan pályázók juthatnak forráshoz, amelyek érvényes Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) regisztrációval rendelkeznek. FORRÁSKERET, TÁMOGATÁS MAXIMÁLIS ÖSSZEGE, MÉRTÉKE A fejlesztési konstrukció keretei között rendelkezésre álló forrás: 60 milliárd Ft. Az igényelhető maximális támogatási összeg 8 millió Ft - szobánként legfeljebb 1 millió Forint összeghatárral. PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA Az pályázatok benyújtására elektronikus felületen lesz lehetőség, egyszerűsített igénylési eljárás keretében. A benyújtásra jogosultaknak rendelkezniük kell Ügyfélkapu hozzáféréssel. A részletes Pályázati felhívás és útmutató  adatlap és EPTK regisztráció.

 A pályázatok minősége mellett a gyorsaság is fontos.Azok   tudnak sikeresen  pályázni akik időben megkezdik a pályázat kidolgozását.

      RENDELJE MEG NÁLUNK PÁLYÁZATÁT